Varmepumper blir Powersite Ready!

7.6.2024
6.6.2024
Miljøvennlige og fleksible varmepumper kommer snart til Powersite

Eviny Mobil Energi og Eltrode har inngått et samarbeid for å tilby kundene grønne og miljøvennlige, styrbare løsninger!

Eltrode er ledende i Norden på utleie av mobile utslippsfrie varmepumper til bygg og anlegg, og nå kan kunder kan snart koble til Powersite Ready varmepumper fra Eltrode i markedets ledende energiplattform!

Fremtidens bygg- og anleggsplass er utslippsfri, og det vil komme stadig mer elektriske anleggsmaskiner, lastebiler og utstyr. Behovet for effekt og energi på byggeplassene vil vokse betydelig, mens nettilkoblingen vil fortsatt vil være begrenset. Det vil derfor være behov for å koordinere lading og laster – på tvers av utstyr og leverandører.

Elektriske varmepumper er et særdeles godt miljøtiltak og representere en fleksibel last. Den kan i korte perioder og uten større utfordringer reduseres for å gi plass til andre. Å styre og overvåke energiforsyningen på tvers av utstyr og leverandører er nødvendig for å møte økt effektbehov på dagens utslippsfrie bygg- og anleggsplasser. Med Powersite reduserer kunder nedetid og kostnader, og i tillegg får de tilgang til samlet prosjektrapportering med øvrig energiinfrastruktur - og ikke minst innsikt til å forbedre prosjektet og kommende prosjekt. 

Er du interessert i å vite hvordan vi kan bidra til å gjøre dine prosjekter grønnere og mer kostnadseffektivt? Ta kontakt med oss i dag og la oss jobbe sammen mot en bærekraftig fremtid!