Gjør utslippsfritt enklere med Powersite

Reduser kompleksitet og kostnader for utslippsfrie bygg- og anleggsplasser med vår digitale plattform - og få full kontroll over ditt prosjekt, uavhengig av utstyr og anleggsmaskiner.


Energiforsyning til utslippsfrie prosjekter kan raskt bli komplekst og utfordrende med begrenset effektilgang og en stadig flere elektriske anleggsmaskiner. Som en av Norges ledende aktører innen fornybar energiforsyning, tilbyr Eviny Powersite - en digital plattform utviklet for å gi deg full oversikt og kontroll, slik at du kan fokusere på det som virkelig teller.

Powersite er leverandør- og teknologinøytral. Det betyr at du får samlet kontroll og oversikt på tvers av hva du har av utstyr og anleggsmaskiner på ditt prosjekt.

Powersite reduserer kompleksitet og sikrer fremdrift med sanntidsovervåking

Sanntidsovervåking for full kontroll

Sikre prosjektets fremdrift med sanntidsovervåking og reduser nedetid gjennom effektiv varsling og fjernstyring. Slik kan du unngå feil i stedet for å rette feil.

Enkel konfigurasjon av digital tvilling

Administrer batterisystemer, ladere, og smarte strømskap enkelt i Powersite. Tilpass prosjektet ditt dynamisk etter hvert som behovene endrer seg.

Optimaliser med innsikt

Få tilgang til detaljerte rapporter og analyser som muliggjør videre optimalisering av energiforsyning og forbruk.

Bli en del av fremtidens byggeplasser!

Er du klar for å ta ditt utslippsfrie prosjekt til neste nivå?
Ta kontakt for en utforpliktende Powersite-demo og se hvordan vi kan bistå å gjøre ditt prosjekt enklere og grønnere!