Energistyring for utslippsfrie prosjekter

Reduser kompleksitet og kostnader for utslippsfrie bygg- og anleggsplasser med vår digitale energiplattform - og få full kontroll over ditt prosjekt, uavhengig av utstyr og anleggsmaskiner.


Energiforsyning til utslippsfrie bygg- og anleggsplasser kan raskt bli komplekst og utfordrende med begrenset effektilgang og stadig flere elektriske anleggsmaskiner. Som en av Norges ledende aktører innen fornybar energiforsyning, tilbyr Eviny nå Powersite - en digital energiplattform utviklet for å gi deg full oversikt og kontroll, slik at du kan fokusere på det som virkelig teller.

Powersite er en leverandør- og teknologinøytral energiplattform. Det betyr at du kan få samlet kontroll og oversikt på tvers av hva du har av utstyr og anleggsmaskiner på ditt prosjekt.

Fremdrift med sanntidsovervåking og -styring

Overvåk energiforsyningen og få varsler for å rette feilkilder, ikke feil. Gjennom Powersite kan du rette feilsituasjoner og gjenopprette fremdrift. Sertifisert personell får tilgang til å styre og endre oppsettet.

Innsikt gjennom rapporter og analyser

Automatisk datainnsamling og analyser gir deg umiddelbar tilgang til rapporter i Powersite. Slik eliminer vi tidkrevende manuell oppfølging og punching. Eksporter data til egne systemer og bruk som du ønsker - det er din data!

Optimaliser pågående og kommende prosjekt

Powersite hjelper deg med innsikt for å utnytte tilgjengelig energi og effekt i samspill med maskiner og utstyr på prosjektet ditt. Slik kan du optimalisere ladelogistikk, og ta smarte valg for infrastrukturen på eksisterende og fremtidige prosjekter.

Bli en del av fremtidens byggeplasser!

Er du klar for å ta ditt utslippsfrie prosjekt til neste nivå?
Ta kontakt for en utforpliktende Powersite-demo og se
hvordan vi kan bistå å gjøre ditt prosjekt enklere og grønnere!