Smartere med partnere

22.4.2024
22.4.2024
Samarbeid med Power Connection Norge for smartere energitavler for bygg og anlegg

Eviny Mobil Energi er glad for å kunngjøre et nytt samarbeid med Power Connection Nordic, en fremtredende produsent av midlertidig elektriskutstyr for bygg- og anleggsbransjen. Dette samarbeidet er rettet mot å forbedre og videreutvikle modulære energiløsninger som vil møte fremtidens utfordringer i bransjen.

På bildet ovenfor ser du Petter Andresen fra Eviny Mobil Energi og Per Arne Nielsen fra Power Connection Nordic foran den nye tavlen, et symbol på vår felles innsats for smartere og mer tilgjengelige energiløsninger. Gjennom å forene Eviny Mobil Energi sin ekspertise innen energimoduler og digital styring med Power Connection Nordics avanserte elektriske utstyr, sikter de to selskapene mot å tilby en helhetlig løsning som forenkler hvordan energitjenester leveres og styres på bygg- og anleggsplasser.

Et sentralt element i dette samarbeidet er utviklingen av den nye "Powersite Ready" smarte strømtavle. Dette er et viktig skritt i å forenkle administrasjon og overvåking av energiforbruk på bygg- og anleggsplasser, og tilbyr kundene mer effektive måter å kontrollere sine energibehov. "Powersite Ready" tavlen er designet for å fungere sømløst med Powersite energiplattform fra Eviny Mobil Energi som gir detaljert kontroll og innsikt i energibruk på prosjekter. Dette tillater kundene å optimalisere sitt energiforbruk og forbedre deres operasjonelle effektivitet.


Gjennom dette partnerskapet engasjerer Eviny Mobil Energi og Power Connection Nordic seg for å fremme bærekraftig utvikling i bransjen. Med et økt fokus på å redusere miljøavtrykket og støtte grønnere energiløsninger, markerer dette samarbeidet et viktig skritt mot en mer bærekraftig fremtid. "Vi setter stor pris på muligheten til å samarbeide med Power Connection Nordic," uttaler Camilla Moster, daglig leder i Eviny Mobil Energi - "Dette partnerskapet lar oss kombinere vår teknologi og ekspertise for å tilby markedet løsninger som ikke bare møter, men også overgår kundenes forventninger og bidrar til en mer bærekraftig verden". Forventningene er høye til at dette partnerskapet vil styrke begge selskapenes posisjoner som ledende aktører innen moderne energiløsninger.