Mobil Energi styrker laget med ny prosjektleder

18.1.2024
14.1.2024
Beate Thomassen blir prosjektleder for anskaffelser og kundeprosjekter hos Mobil Energi

Det er spennende tider hos Mobil Energi! Med prosjektene som strømmer inn, er vi stolte over å ønske Beate Thomassen hjertelig velkommen om bord som vår nye prosjektleder for anskaffelser og kundeprosjekter.

Med en solid utdanning som siviløkonom, spesialisert innen logistikk og supply chain management, bringer Beate sterk forståelse av verdikjeder. Hennes 11 års erfaring som anskaffelsesrådgiver hos Eviny har gitt henne dyptgående kunnskap i prosjektledelse, kontraktsoppfølging, leverandørdialog, samt en omfattende innsikt i energibransjen.

I Mobil Energi vil Beate ha en sentral rolle i å gjennomføre anskaffelsesprosesser, oppfølging av leverandører og samarbeidspartnere, og være en viktig bidragsyter i salgsprosesser og kundeprosjekter.

Når vi spurte Beate om hva hun ser mest frem til i sin nye stilling, uttrykte hun stor entusiasme for å lære mer om Mobil Energi's tjenester og forstå kundenes behov. Hun er spesielt motivert for å bidra til Mobil Energi's viktige arbeid med å muliggjøre overgangen til nullutslipp i bygg- og anleggsbransjen.

Utenfor arbeidstiden er Beate dedikert til familien og mener at tiden med sine to viljesterke småbarn gir verdifull trening i forhandlingsteknikk. Mobil Energi er begeistret for å ha Beate om bord og ser frem til de positive bidragene hun vil bringe til teamet!