Eviny mottar Enova tilskudd

10.1.2024
8.1.2024
Tilskudd til lynladere med batteri for byggebransjen

Vi er begeistret for å dele at Eviny har mottatt betydelig tilskudd fra Enova for å implementere banebrytende mobile batterier med hurtigladere! Dette bidrar til å muliggjøre det grønne skiftet og er viktige steg for å realisere de ambisiøse målene Norge har.

Våre mobile lynladere med batteri er utviklet for å møte de spesifikke behovene i bransjen ved å tilby. Det reduserer behovet for fossile løsninger og øker produktiviteten på bygge- og anleggsplasser, samtidig som det er lett å transportere og sette opp, tilbyr umiddelbar ladeløsning uavhengig av sted.

Våre mobile løsninger støtter bransjens overgang til grønnere, mer bærekraftige bygg- og anleggsplasser ved å redusere avhengigheten av dieselgeneratorer og andre forurensende energikilder. Enovas støtte er en anerkjennelse av vårt engasjement for å fremme miljøvennlige løsninger og vår kontinuerlige streben etter innovasjon. Vi starter 2024 løpende og gleder oss til sprinten for å være med å gjøre bygg- og anleggsplasser utslippsfrie innen 2025. Mobile lynladere med batteri bidrar til en renere, mer effektiv bygg- og anleggsindustri.

Ta kontakt om du er nysgjerrig , så kan vi sammen finne riktig løsning til dine prosjekter.