Referanser

Hva sier kundene våre?

Mange bedrifter har benyttet våre tjenester til nå. Vi har pratet med noen av dem. Les referansecaser og hva de sier om oss nedenfor.

Braathen Landskapsentreprenør - Lading av elektrisk gravemaskin og lastebil

I forbindelse med rehabilitering av Klosterenga Park, et 100 prosent utslippsfritt prosjekt, har vi levert hurtiglader til Braathen Landskapsentreprenør. Hurtigladeren brukes til lading av elektriske gravemaskiner, i tillegg til lastebiler som er innom byggeplassen. Laderen sørger for at Braathen kan lade sine maskiner og lastebiler når det trengs.

reference-project-0
reference-project-1
Evinys hurtiglader blir brukt daglig av flere typer kjøretøy og anleggsmaskiner (...) Uten laderen hadde vi hatt en mindre effektiv arbeidsdag, hvor flere timer av dagen hadde gått bort til at maskinene måtte lade.
first-customer
Emmely Nordby
Prosjektingeniør, Braathen Landskapsentreprenør

Fyllingen Maskin - Lading av elektrisk gravemaskin

Utfordringen på dette prosjektet var å få nok effekt til å hurtiglade gravemaskin på lokasjon med svært begrenset kapasitet og spenning, uten utbygging av nytt strømnett. Batteriet ble brukt for å avlaste strømnettet slik at Fyllingen Maskin kunne hurtiglade sin gravemaskin. Batteriet sammen med hurtigladeren gjør at gravemaskinen kan lade med effekt opp til 200 kW, som sørger for at en hurtiglading i lunsjen gjør at maskinen kan brukes fullt ut gjennom hele arbeidsdagen!

reference-project-0
reference-project-1
Hurtiglader og batteri gir oss trygghet for kontinuerlig drift av miljøvennlige maskiner, uten bekymring for å gå tom for "drivstoff"
first-customer
Jonny Vindenes
Avdelingsleder VA, Fyllingen Maskin

Lysfesten i Bergen – Schibsted og Apriil

På Bergens store juletradisjon, Lysfesten, ble batteri fra Mobil Energi brukt som kapasitetsforsterker sammen med strømnettet over to dager. Batteriet ble brukt for å sikre tilstrekkelig strømforsyning på arrangementet uten bruk av dieselaggregat. Batteriet forsynte blant annet scenelys, to LED skjermer og annen belysning på området. For første gang i lysfestens historie ble fossile energikilder byttet ut med batterier fra Mobil Energi!

reference-project-0
reference-project-1
Batteriløsningen fra Eviny gir oss mulighet til å produsere eventer med gode fornybare alternativ til dieselaggregater. På lysfesten gav det oss også en betydelig enklere infrastruktur i et trafikkert område.
first-customer
Jan Olav Åmdal
Kreativ leder, Apriil Event

Trollbound Entertainment - Batteri til filminnspilling

Filmbransjen har stort fokus på bærekraft og ønsker å gjøre grep for å redusere utslipp. Dette var bakgrunnen for at vi ble kontaktet for å levere batteri til filminnspilling i Bergensområdet. Med ulike lokasjoner hver dag, ofte langt fra strømnett, og behov for energi har vanligvis dieselaggregat vært benyttet. Batteri gjør samme jobben - enda bedre! I tillegg til å redusere utslipp unngikk også Trollbound støy på filmsettet ved å bruke batteri fremfor dieselaggregat.

reference-project-0
reference-project-1
Alternativet til batteri ville vært dieselaggregat, men da får vi mye støy. Det er heller ikke miljøvennlig, og bransjen vår er opptatt av å få et skifte til en grønnere tilnærming til filmproduksjon.
first-customer
Dave Spilde
Produsent, Trollbound Entertainment

This site uses cookies. Read more in our privacy policy.